Сватбеният ден е един от най-запомнящите се моменти в живота на човек.

Той може да се превърне и в най-голямата магия, с малко помощ от мен!

Притеснявате се, че докато сте на сватбената си фотосесия гостите ви ще скучаят?

Писнало ви е от изтърканите сватбени програми с певци и танцьори, а искате да бъдете различни, дръзки и дори иновативни?

Чудите се каква гръмка изненада да направите на приятелите си, които се венчаят?

Ще ви дам не една, не две, не три….а цели ПЕТ причини, които да изберете мен за вашия специален ден!

Доказан професионализъм, зад който стоят 16 години опит и многобройни награди, отличия и признания!

Топя сватбени ледове и цели айсберги! Докато тече сватбената ви фотосесия, а гостите ви са останали с чаша скъпо шампанско в ръка и сконфузна усмивка на уста, непознавайки се помежду си, тогава се появявам аз, преобръщайки атмосферата с магически колорит! Ефектът се описва с много усмивки и новосъздадени приятелства!

Да можеш да разказваш на внуците си, че си имал истиснки магьосник на сватбата си е нещо, с което малко могат да се похвалят! Аз ви подарявам една различна и неповторима сватба, с незабравими спомени за вас и гостите ви!

За моите вълшебства няма възрастова група! Гарантирам ви, че както най-малките, така и най-големите ще бъдат изцяло запленени от магията на мига! Също така владея повече от 5 езика разговорно, та и чуждестранните ви гости да се чувстват комфортно и наравно въвлечени в събитието!

Разполагам с богат репертоар от тематични сватбени трикове! Можем да се срещнем предварително преди големия ден и заедно да обсъдим как да превърнем мечтаното празненство във вълнуващо приключение!

Истинската магия се крие в любовта!

Превърнете най-специалния си ден във фестивал на магията!

Магията е едно старо и аристократично изкуство, за което е необходим сериозен арсенал от знания и умения. Добрият магьосник трябва да притежава ловкост, креативност и бляскава артистичност в изобилие.

За връзка с мен

©2024. Всички права запазени. Уебсайтът създаден и разработен от Marinext Consulting.