Магията” често е забулена в мистерии, тайни и неразрешими загадки…

Нека ви разкрия моя магичен свят и заедно поемем към едно вълшебно и незабравимо приключение!

Казвам се Веселин Долмов, но съм по-известен с артистичния си псевдоним Арсен.

Казват, че тези, които не вярват в магията, никога няма да я открият. Аз пък вярвам, че всеки има очи за магията, дори и най-големият скептик. Приел съм за своя мисия да разкрия чудния свят на магията на всички, до които се докосна, и в тях да загори трепетът на радостта от чудесата!

моята магична история

EarlyEars
Ранни години
Роден съм на 09.02.1988 г. в град Варна. Средното си образование завърших през 2007г. във Варна, а след това частна школа по актьорско майсторство (МОНТФИЗ). Работих като част от увеселителната програма на хотели по родното черноморие, докато през 2010г. не дойде звездният ми миг - взех участие в първия сезон на телевизионния формат “България търси талант”! Малко по-късно през същата година спечелих първата си международна награда за магично изкуство в Солун (Гърция), а след нея последваха още редица други отличия, сред които най-бляскавото бе “Звезда на българската магия”, връчена лично от великия Астор
MagicWand
ArsenEarlyYears1
Награда Златна Котка

През 2014г. спечелих “Best Close-up Act” oт световно известния, най-голям на Балканите магически конгрес Magic Gathering "Golden Cat" (Златна Котка)

MagicWand
ArsenTour
Турнета из Европа

Последваха турнета из Европа, в които бях част от екипа на 2Entertainment в Норвегия, докато работих на двата най-големи ферибота в света - близнаците MS Magic u MS Fantasy

MagicWand
ArsenBulb
Специални отличия

През 2016г. международното жури на "Златна Котка" ми присъди специална награда, даваща се за оригиналност и креативност. Тя бе връчена лично от Джо Ем Търнър - президентът на най-голямото братство на магьосниците в света IBM ( International Brotherhood of Magicians)

MagicWand
VeneticanMacau
VENETIAN MACAU

Малко след това спечелих кастинг и бях одобрен да работя в най-голямото казино в света - VENETIAN MACAU. Само месец по-късно имах привилегията да бъда на една сцена заедно със световно известната певица Лара Фабиан

MagicWand
IKAR
Номинация за ИКАР

2018г. бе ключова за мен година - получих номинация за ИКАР и това ме направи първия най-млад вариететен артист сред магьосниците, който е номиниран в престижната категория за Вариететно и цирково изкуство

MagicWand

Животът ми е като реален филм с много различни жанрове, в който аз съм главния герой. Независимо от тежките и напрегнати сцени в този мой филм, като един истински магьосник аз винаги обръщам картата от светлата ѝ страна и вадя най-ярките и широки усмивки от ръкава си, които се залепят по лицата на моята публика!

Вярвам в Бог и в Доброто. Вярвам в Любовта и Магията на живота.

Онази красива магия, в която не се усъмняваш нито за миг, че ще сбъдне най-съкровените ти желания по най-неподправения и непредсказуем начин! Казват, че тези, които не вярват в магията, никога няма да я открият. Аз пък вярвам, че всеки има очи за магията, дори и най-големият скептик. Приел съм за своя мисия да разкрия чудния свят на магията на всички, до които се докосна, и в тях да загори трепетът на радостта от чудесата!

За срещата с Астор

Тази необикновена среща е неподвластна на хронологията. За нея искам да разкажа в отделен абзац.

След поредица от “случайни” неслучайни срещи, на 25.09.2009 животът ми се промени завинаги. Запознах се не с кого да е, а с великият Астор. Както той самият пише в книгата си “Господарят на магията”: “Има хора, с които човек става приятел, без да усети как и защо. За минута. Има и други, с които животът непрекъснато го среща, но никога не го сближава.”

Аз имах честта и привилегията да съм от първите. С него станах не просто приятел, а нещо много повече. Неусетно той се превърна във втори баща за мен. Многобройните ни срещи и пътувания по фестивали и спектакли из страната и чужбина ни сплотиха и обвързаха. Никога не съм си и представял или мечтал дори за миг, че всичко това може да се случи именно на мен. А ето, че един ден вече е реалност!

С трепет в сърцето и вълшебство в душата, след години поех щафетата. За мен е чест още приживе Астор да ми предаде реквизита си и да ме направи свой наследник. Осъзнавам каква голяма отговорност носи това призвание, но вярвам, че ще оправдая доверието му. Знам едно със сигурност – да избере точно мен не е било случайност, както и самата ни среща през 2009г., в която се роди АРСЕН!

Магията се крие в моментите, които създаваме заедно!

Към момента имам редица собствени спектакли, включващи в себе си набор от няколко различни категории (жанрове) на магическото изкуство: илюзии, манипулации, фокуси, комични трикове, ментализъм, магия от близо и други.

Нека сътворим вълшебни мигове и спомени заедно! Очаквам вашите запитвания.

Магията е едно старо и аристократично изкуство, за което е необходим сериозен арсенал от знания и умения. Добрият магьосник трябва да притежава ловкост, креативност и бляскава артистичност в изобилие.

За връзка с мен

©2024. Всички права запазени. Уебсайтът създаден и разработен от Marinext Consulting.